Оксана Ігас | ГО “НАЦІЯ ТАЛАНТІВ”, Креативна територія “ARTMODELS”

Оксана Ігас – організаторка численних проєктів та конкурсів краси і таланту, засновниця індустрії ARTmodels та ГО “НАЦІЯ ТАЛАНТІВ”.

Це світ Безумовної Любові та Суцільного Натхнення, головною Цінністю якого Є виховання щасливої наповненої самобутньої дієвої красивої Особистості, котра пишається своїм корінням і готова проростати зелено ошатно щедро та плодовито.

Унікальною особливістю ARTMODELS є перетин кількох самодостатніх напрямків, які функціонують та взаємодоповнюють один одного. Кожен з цих напрямків – школа, агентство, театр моди, події, проєкти, журнал, клуб – пропонує чимало можливостей як самостійно, так і на перетині.

ГО “НАЦІЯ ТАЛАНТІВ”

Fashion Time – це перша у Рівному мода подія та єдиний у нашому місті професійний майданчик для показів одягу, взуття чи аксесуарів. Можливість спробувати себе у ролі моделі, тут і зараз відчути вайб фахової спеціалізації – подіум-бекстейдж, примірки-постановки-виступи, зачіски-мейк-колекції, швидкі переодягання і шалений темпоритм. Створений у червні 2010 року з метою розвитку фешн-індустрії регіону та промоції місцевих дизайнерів і брендів, пронизаний тематичним наповненням та появою підпроєктів.

Різдвяні історії – кінопроєкт яскравий приклад доброї стилізації вічних українських традицій. Реалізований у 2020 році нашою ГО “Нація Талантів” у рамках співпраці із Українським Культурним Фондом.

Антитіла – понад 50 вихованців Театру Моди виступили разом із музикантами перед 20-ти тисячною аудиторією Арена Львів.

Глянець ARTMODELS – заснований влітку 2010 року, презентований на першу річницю ARTMODELS, стильний журнал із унікальним візуальним контентом, ексклюзивними якісними текстами та щоразу новою спільно втіленою доброю справою.

Проєкт “Можливості без меж” – самостійний соціальний проєкт для діток та молодих людей з різними видами інвалідності.

Підписуйтеся на проєкти Оксани в соц. мережах 😉👇

Перейти до вмісту