Олексій Титаренко | Театр “Сонях”

Олексій Титаренко, актор театру і кіно, директор та художній керівник рівненського театру “Сонях”.

Головна мета театру є і буде – людяність, добро та любов. Ми відстоюємо ідею гуманізму у своїх роботах, цінуємо високі ідеали, культуру у всіх її проявах.

Олексій Титаренко визначний актор не лише Рівного, але й всієї України. Брав участь у наступних виставах: “Joy division”, “Вій 2.0”, “Zoo” та “О Два”. Та у серіалах: “Гойдалки”, Будинок на холодному ключі”, “Розум”, “Жіночий лікар 3”, “Кримінолог”, “Дитина на Мільйон”, тощо.

Маючи активну мистецьку позицію щодо театральних проектів та унікальних подій м. Рівне, у прагненні завжди лишатись частиною культурного життя міста та його жителів, виділяємо ключові етапи розвитку театру “Сонях”:

Липень 2007 р. Для знайомства жителів міста з іншими культурами та традиціями, театр “Сонях” започаткував міжнародний театральний фестиваль “Театр для душі”.

2014-2015 рр. Активно розвивається театральна студія на базі театру “Сонях”. Проводиться набір груп різних вікових категорій, затверджуються програми навчання художнім керівником театру О. Титаренком.

Квітень 2016 р. Проєкт “Видовище вуличного театру” – унікальне вуличне шоу продемонстроване в центрі міста, яке вразило містян та гостей нашого міста, адже такого жанру виставу вони бачили вперше.

Серпень 2016 р. На імпровізованій сцені, під відкритим небом, на театральній площі, містянам та гостям нашого міста була зіграна авторська вистава в жанрі пантоміми «Дива навколо нас» – режисер О. Титаренко.

Листопад 2018 р. Інклюзивна вистава “Найкрасивіший гудзичок”, яка відбувалася з сурдоперекладачем та тифлокоментарем.

Театр продовжує активно працювати та розвивати театральне мистецтво нашого міста. Театральна студія на базі театр “Сонях” є єдиною в Рівному, де навчають “маленьких” акторів з 3-х років, розроблена спеціальна програма навчання для дошкільнят, де в ігровій формі діти мають повноцінний виступ в кінці навчального семестру.

Підписуйтеся на сторінки Театру “Сонях” у соц. мережах 😉👇

Перейти до вмісту