ГО “Молодіжна платформа “Яскраво”

Яскраво це молодіжна платформа, яка сприяє активному розвитку молоді та займається популяризацією українських традицій та культури. Платформа дає можливість будь-кому організувати власний проєкт, якщо він відповідає засадам організації. Таким чином на базі ГО “МП “Яскраво” створювались музичні, освітні, медичні, благодійні проєкти.

“Наша організація працює більше 10 років і за цей час допомогла визначитись у сфері діяльності і розвинутися у ній багатьом людям”

Молодіжна платформа активно створює нові проєкти з різних сфер життєдіяльності, куди можуть долучитися усіх охочі. До прикладу Яскраво нещодавно запустили проєкт “MedTime”, який підіймає різноманітні теми нашого здоров’я, зокрема психологічного. Адже сьогодні через повномасштабне вторгнення кожному українцю потрібна психологічна підтримка і вкрай важливо створювати подібні проєкти. До прикладу нещодавно на заході підіймали тему посттравматичного стресового розладу.

Але, авжеж, учасники Яскраво є активними дієвцями культури нашого міста. Вони постійно створюють ініціативи, які допомагають нашому місту популяризувати культуру та розвиватися. Всі знають їхній проєкт “Співанка”, який часто відбувається в одному із улюблених парків рівнян – Лебединка. Або ж усім відомі квартирники за участі музикантів міста, які теж створює команда Яскраво. Ці та багато інших проєктів створені для того, а Рівне звучало, аби кожен житель міста знайшов тут щось собі до душі.

Виставки, квартирники, тренінги та багато іншого – все це організовує команда Молодіжної платформи “Яскраво”.

Підписуйтеся на сторінки Молодіжної платформи “Яскраво” у соц. мережах😉👇

Перейти до вмісту