Управління культури і туризму ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ РІВНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
  • Українська

(0362) 62-07-83, 63-45-89, 62-07-86

Написати нам

Новини

Зустріч з ветеранами АТО «Ви – сила! Ви – мужність! Ви – захисники!»
01.03.2018

Зустріч з ветеранами АТО «Ви – сила! Ви – мужність! Ви – захисники!»

Зустріч з ветеранами АТО «Ви – сила! Ви – мужність! Ви – захисники!» для школярів від бібліотекарів філії №2 м.Рівне.

Мужні та вольові чоловіки у зоні АТО стоять на захисті мирного життя українського народу. Сумлінно та віддано виконують свій синівський і громадянський обов’язок. Вони – приклад честі, правди, відваги та героїчної волі у щоденній праці воїна. У прагненні до свободи і незалежності Батьківщини воїни ЗСУ та добровольці – зразок для підростаючого покоління громадян України.

1 березня 2018 до школярів на зустріч бібліотекарі філії №2 Рівненської ЦБС запросили учасника бойових дій у зоні АТО рівнянина Романа Алексійчука. Він розповів правду без прикрас про життя та службу в АТО, а підтвердженням розповіді стали світлини. Присутні підлітки і дорослі у відвертій розмові з паном Романом отримали не лише нові знання про службу, а й відповіді на власні запитання про війну, про Схід України, про відношення в умовах бойових дій між воїнами та цивільним населенням.

До уваги школярів та вчителів бібліотекарі запропонували художню та публіцистичну літературу сучасних письменників. Присутні послухали поезію про війну та українських захисників, яку читали Анастасія Костюкович, Наталія Потайчук, Марина Ярмолюк.

Учасники зустрічі згадали поіменно та вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих воїнів Збройних Сил України і учасників неоголошеної війни.