Управління культури і туризму ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ РІВНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
  • Українська

(0362) 62-07-83, 63-45-89, 62-07-86

Написати нам

Новини

У Виставковій залі МБК відбулось відкриття виставки «Мистецька хуртовина»
04.01.2018

У Виставковій залі МБК відбулось відкриття виставки «Мистецька хуртовина»

3 січня у Виставковій залі відбулось відкриття виставки новорічно-різдвяних виробів майстрів декоративно-ужиткового мистецтва «Мистецька хуртовина».

Цьогорічна експозиція була тематичною в основу якої були покладені різдвяні дзвіночки, виконані і найрізноманітніших техніках. Відвідувачі мали змогу насолодитися художніми виробами 31-го майстра, грою на фортепіано учасника гурту «Traveling the World» Миколи Піддубника, послухати виступи відомого рівненського лірника Андрія Ляшука, солістки МБК Іванни Місюк та учасника вокального шоу «Голос. Діти» Романа Парфенюка.

Також по завершенню відкриття на усіх чекав майстер-клас з виготовлення воскової свічки від рівненської майстрині Ірини Віан. На відкритті виставки усіх привітала директор МБК Ольга Стельмах, керівник студії декоративно-ужиткового мистецтва МБК та творець виставки Анна Крилошанська. Завітали на «Мистецьку хуртовину» і заступник міського голови Галина Кульчинська та начальник управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому Тарас Максименко, які привітали усіх зі святами та відкриттям чергової експозиції.

Провела захід Ірина Білотіл.