Управління культури і туризму ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ РІВНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
  • Українська

(0362) 62-07-83, 63-45-89, 62-07-86

Написати нам

Новини

«Україна, ти в серці моєму єдина»
20.08.2018

«Україна, ти в серці моєму єдина»

З 20 по 23 серпня в Рівненській міській бібліотеці мкр. Ювілейний відзначали головні державні свята - День Прапора України та День Незалежності України.

Відвідувачі бібліотеки мали можливість взяти участь в заходах, які підготувала та провела  провідний бібліотекар Ольга Миронець.

В читальному залі була розгорнута виставка-інсталяція «Україна, ти в серці моєму єдина», на якій була представлена література, що розкриває події української історії та державотворення.

Оформлений стенд «Факти про Україну» дав можливість користувачам бібліотеки поглибити свої знання про нашу рідну країну та збагнути, що нам і справді є чим пишатися.

Для юних користувачів пройшов майстер клас «Патріотичний вінок». Також діти власноруч з великим задоволенням зробили синьо-жовті прапорці.

Відеоролик «Славетні міста України» привернув увагу глядачів – вони переконалися, що в нашій країні є багато прекрасних, незвичайних і дивних місць.

Рівненська міська бібліотека мкр. Ювілейний є носієм ціннісних пріоритетів, які допомагають виховати громадянина-патріота незалежної України, людину, яка поважає свою державу, прагне змінити свою країну на краще, береже і цінує рідну землю.